Sıkça Sorulan Sorular - TIRPORT

SIK SORULAN SORULAR

TIRPORT Nedir?

Kamyonunuzun niteliklerine uygun yüklere, istediğiniz yer ve zamanda, komisyonsuz olarak akıllı telefonunuzdaki TIRPORT yükCEPte uygulamasından ulaşmanızı, istediğiniz yüke teklif vermenizi, dönüş yükü planlamanızı da yapmanızı sağlayan dijital bir platformdur.

TIRPORT’a nasıl üye olabilirim?

App Store ve Google Play platformlarından TIRPORT yükCEPte uygulamasını indirip GSM numaranızı girerek TIRPORT üyesi olabilirsiniz.

Üyelik ücretli mi?

TIRPORT’a üye olmak tamamen ücretsizdir.

Üye olmak için hangi bilgi ve belgeler istenmektedir?

Üye olmak için GSM numaranız, taşıma ilanlarına teklif verebilmek için Ehliyet, SRC belgeleriniz ve aracınızın bilgi ve belgelerini TIRPORT yükCEPte uygulamasına yüklemeniz gerekmektedir.

Üyelik sırasında istenen bilgi ve belgeler hangi amaçla istenmektedir?

Üyelik sırasında istenen bilgi/belgeler yasal zorunluluklar sebebiyle istenmektedir.

Listelenen taşımalara nasıl teklif verebilirim?

TIRPORT yükCEPte uygulaması içerisinde yer alan taşıma ilanları arasından istediğiniz ilana tıklayarak detaylarını görüntüleyebilir ve teklif verebilirsiniz.

Taşımanızı tamamlayıp teslimatınız yük sahibi tarafından dijital olarak onaylandıktan sonra ödemeniz 24 saat içinde TIRPORT tarafından hesabınıza yapılır.

Taşımam yük veren tarafından iptal edilirse ne olur?

0850 847 76 78 numaralı Akıllı Çağrı Merkezimizi arayarak destek alabilirsiniz.

Taşımayla ilgili yaşanabilecek sorunlar nasıl çözülmektedir?

TIRPORT Akıllı Çağrı Merkezi 7/24 teknik ve operasyonel destek sağlar.

TIRPORT’un diğer yük bulma platformlarından farkı nedir?

TIRPORT, konum tabanlı ve gerçek zamanlı teknolojileri ve operasyonel gücüyle yalnızca size uygun ilanları değil dönüş yükü alternatiflerini de sunarak kapsayıcı bir planlama yapmanıza olanak sağlar. Sahip olduğu iş ortakları ağı ile birçok ürün ve hizmete daha kolay ve uygun ulaşma fırsatı sunar.

TIRPORT Nedir?

TIRPORT, taşımalarınızı gerçek-zamanlı, konum-tabanlı uçtan uca yönetmenizi, teslimat raporlarına canlı olarak ulaşmanızı, gecikme ve aksaklıklardan anında haberdar olmanızı sağlayan, ihtiyacınız olan kamyonlara da kolayca erişim fırsatı sunan dijital bir platformdur.

TIRPORT’a nasıl üye olabilirim?

www.tirport.com üzerinden üyelik adımlarını tamamlayarak üye olabilirsiniz. Şirket bilgileriniz doğrulandıktan sonra üyelik aktivasyonunuz devreye girer.

Üyelik ücretli mi?

TIRPORT’a üyelik ücretsizdir. Özel hizmet talepleri ücrete tabidir.

TIRPORT’un hizmet bedeli nedir?

0850 847 76 78 numaradan TIRPORT Akıllı Çağrı Merkezimizi arayarak bilgi alabilirsiniz.

TIRPORT Spot Pazar taşımalarını nasıl gerçekleştiriyor?

TIRPORT, araç ihtiyacı duyduğunuz taşımanız için size navlun teklifi sunar ve kabul etmeniz halinde yapay zekâ destekli teknolojileriyle en uygun üye sürücü ile eşleştirir. Tüm süreci uçtan uca konum tabanlı ve gerçek zamanlı takip edebilmenizi, yönetebilmenizi ve raporlayabilmenizi sağlar.

TIRPORT ile navlun ödemelerinizi Kredi Kartı, Havale/EFT ile gerçekleştirebilirsiniz. Bununla birlikte tüm ödemelerinizi rahatlıkla yönetebilir, raporlayabilirsiniz.

Yüküm hasar görürse ne olacak?

TIRPORT ile yaptığınız taşımalar sigorta iş ortaklarımız aracılığı ile güven altındadır. Talebiniz doğrultusunda ek sigorta güvenceleri tanımlanabilir.

TIRPORT taşımanın güvenliğini nasıl sağlıyor?

TIRPORT taşımalarınızı size özel dashboardlardan gerçek zamanlı olarak izlemenizi yüklemeden boşaltmaya tüm taşıma sürecini yönetmenizi, gecikme ve aksaklıklardan ikazlarla anında haberdar olmanızı sağlar.
TIRPORT’ta kamyon ve sürücülerine ait resmi evraklar dijital olarak kayıt altında ve doğrulanmıştır.
TIRPORT’lu kamyoncuların performans değerlendirmesi yapılır. Performansı ve güvenilirliği düşük kamyoncular TIRPORT ağında yer almaz.

Taşımamı iptal edersem ne olacak?

0850 847 76 78 numaralı TIRPORT Akıllı Çağrı Merkezini arayarak destek alabilirsiniz.

Tedarikçilerimi TIRPORT’a kaydedebilir miyim?

Tedarikçilerinizi TIRPORT’a kaydedebilir, yönetebilir ve performanslarını raporlayabilirsiniz.

Arşivlenmiş geçmiş taşıma verilerime nasıl ulaşabilirim?

Yönetim paneliniz üzerinden “Tamamlanmış Taşımalar” bölümünde geçmiş taşımalarınıza ulaşabilirsiniz.